Skip to main content

Elektricien Beverwijk

Elektricien Beverwijk

Heeft u last van een stroomstoring? Maak dan gebruik van de diensten van onze elektricien in Beverwijk, ook voor spoedeisende hulp bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat het licht zomaar uit of heb je kortsluiting? Bel dan een ervaren elektricien van Focus Techniek. We bieden een snelle en professionele service in Beverwijk. De elektricien van Focus Techniek beschikt over de juiste technische materialen, gereedschappen en diploma’s om uw problemen op te lossen. Naast het oplossen van storingen voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden uit. U kunt ons ook de installatie laten installeren (groepenkast, verlichtingsinstallatie, meterkast, stoppenkast, aardlekschakelaar of een kookgroep).

Werken met elektriciteit is gevaarlijk! Doe het dus nooit zelf, maar schakel de hulp in van een professionele elektricien. Lees meer over de gevaren….

Elektriciens in Beverwijk

Gaat u verbouwen of binnenkort verhuizen? Dan heb je waarschijnlijk nog niet aan je verlichting gedacht. Onze elektriciens luisteren naar uw wensen, adviseren en helpen u bij het maken van lastige keuzes. Op basis hiervan maken wij voor u een lichtplan. Gaat u akkoord met dit plan, dan starten onze vakmensen zo snel mogelijk met het plaatsen van de nieuwe verlichting. Naast binnenverlichting kunnen wij ook buitenverlichting aanleggen. Verlichting is sfeerbepalend, zorg dat deze altijd correct is geïnstalleerd. Advies nodig over het vervangen van oude bedrading of een compleet nieuw lichtplan? Focus Techniek gaat graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden.

Uw elektricien

Focus Techniek is een gerenommeerd elektricien in Beverwijk met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren, onderhouden en testen van elektrische installaties. Het bedrijf levert al jaren uitstekende diensten en service aan haar klanten. Hun team van ervaren elektriciens zijn zeer bekwaam en uitgerust met de nieuwste tools om u de best mogelijke service te bieden. Ze bieden ook een breed scala aan diensten, zoals installatie, reparatie, onderhoud en testen van elektrische systemen. Hun ervaring op dit gebied is ongeëvenaard en ze hebben een goede reputatie opgebouwd bij hun klanten voor hun kwaliteitswerk.

Fornuisgroep laten plaatsen

“Nederland zet ambitieuze stappen om een gasvrij land te worden. We kijken uit naar de toekomst waarin de meeste van deze tegen 2030 zullen worden aangedreven door alternatieve energiebronnen zoals zon en wind.”

Verschil tussen een fornuisgroep en een kookgroep

Fornuisgroep

Fornuisgroep plaatsen Beverwijk

Door gebruik te maken van een 2P+2N-aansluiting, zijn fornuisgroepen een geweldige keuze als het gaat om veilig koken. Met 2 fase- en twee nul draden, evenals een aardedraad, heb je een complete en veilige opstelling voor al je werkzaamheden in de keuken.

Kookgroep

Kookgroep plaatsen in Beverwijk

Een kookgroep is een 3P+N aansluiting die bestaat uit 3 fasedraden, één nul draad en één aardedraad. Deze opstelling zorgt voor maximale veiligheid en efficiëntie bij het gebruik van keukenapparatuur.

 

Wat is een fornuisgroep

Fornuizen zijn een essentieel onderdeel van elke keuken en zijn er in verschillende maten en soorten. Doorgaans is een fornuis van welk type dan ook meer dan 3680 watt. Een gemiddeld woonhuis heeft meestal een installatieautomaat die tot 16 ampère beveiligd is. Een enkele groep kan maximaal 3680 watt leveren. Wat betekent dat er een grotere stroombron nodig is.

Laat je fornuisgroep aansluiten door onze technici

Het belangrijk dat bij de installatie het fornuis op de juiste wijze wordt aangesloten. Door de fornuisgroep op de juiste wijze aan te laten sluiten, zorgen onze elektriciens ervoor dat jou kooktoestel het wattage aankan dat nodig is om veilig te kunnen koken.

Een veilig Perilex systeem

Het Perilex systeem biedt een effectieve manier om het toestel aan te sluiten op de groepenkast. Het is een efficiënte oplossing die zorgt voor een veilige verbinding tussen beide componenten.

Waarom kiezen voor onze vakkundige elektriciens?

Focus Techniek is een ervaren allround elektra bedrijf die goed thuis is in alle soorten elektricien diensten. Je kunt bij ons terecht voor elke vorm van elektra werkzaamheden, of een persoonlijk advies op maat. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan.

Elektricien Beverwijk, Elektriciens in Beverwijk

✔️Spoedhulp bij stroomstoring
✔️Geen verborgen kosten
✔️vrijblijvende offerte
✔️Snel op locatie
✔️Groepenkast laten vervangen
✔️Vakkundige elektromonteurs
✔️10 jaar ervaring

Over Focus Techniek

Focus Techniek heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren, onderhouden en keuren van elektrotechnische installaties. Met een goed op elkaar ingespeeld team van vaste medewerkers garanderen wij een persoonlijke aanpak van elk project. Doordat de medewerkers allround zijn opgeleid is een flexibele inzet mogelijk.

Werkgebied:

Elektricien Beverwijk
Elektricien Almere
Elektricien Amersfoort
Elektricien Amstelveen
Elektricien Amsterdam
Elektricien Apeldoorn
Elektricien Den Haag
Elektricien Gouda
Elektricien Haarlem
Elektricien Hoofddorp
Elektricien Lelystad
Elektricien Purmerend
Elektricien Rotterdam
Elektricien Utrecht
Elektricien Zaandam
Staat jouw plaatsnaam er niet bij?
Neem gerust contact met ons op.

✓ 10 Jaar+ ervaring

✓ 20 Medewerkers

✓ Actief in heel NL