Skip to main content

Camerabewaking

CAMERABEWAKINGPAKKET MET 2 BEWAKINGSCAMERA’S

Camerabewaking 2

CAMERABEWAKINGPAKKET MET 2 BEWAKINGSCAMERA’S

€995,- EX BTW

€1203,95 incl. BTW

– 1 full HD 1080P  bewakingscamera (in gewenste kleur verkrijgbaar)
– 4 kanalen Netwerk Digitale Recorder met  1000GB hardeschijf
– Voor binnen en buiten geschikt
– Uitgebreide software voor windows en IOS om beelden via internet te bekijken
– Inclusief apps voor de iPhone, tablets en Android toestellen
– Inclusief  installatie door ervaren monteurs

 

Maak een afspraak

HD IP camerabeveiliging

Een IP camera is een camera met een netwerkaansluiting die van het Internet Protocol gebruik maakt (IP). Doordat de camera eigenlijk een kleine computer is, is deze ook direct aan te sluiten op uw router, (PoE) switch, draadloos netwerk(WiFi) of direct aan een NVR met bijvoorbeeld een ingebouwde PoE switch.

Eenmaal aangesloten op netwerk via één van de bovenstaande methodes kunt u uw IP camera verbinding laten maken met het internet

Als er eenmaal een verbinding is gecreeerd met het internet is uw IP camera altijd te benaderen via een computer, smartphone, iPhone, iPad of tablet en kunt eenvoudig en snel uw beelden bekijken.

Het grote voordeel van een IP camera bij gebruik van bv de 24/7 livecameratoezicht is dat de camera eenvoudig te configuren is naar onze meldkamer.

HD IP 1080P Bewakingscamera met infrarood

De met infrarood nachtzicht en volledig waterproof is geschikt voor buiten en binnen gebruik. De full HD IP Bewakingscamera heeft een  High Defenition beeld kwaliteit (1080P), In het pakket kunt u kiezen uit verschillende modellen in de zelfde prijs klassen.

Laat u gerust adviseren door onze adviseurs welke camera het beste bij u wensen past.

4Kanalen 1080P NVR Recorder met 1000 GB hardeschijf.

De 1000GB hardeschijf heeft voldoende opnameruimte voor minimaal 2 weken de netwerk video recorder wordt gebruikt om de beelden van uw camera’s digitaal op te slaan. Als de hardeschijf vol is worden de oude beelden overschreven door nieuwe, zodat u nooit wat mist. Grotere hardeschijfvoor langere periode voor opnames zijn uiteraard gewoon mogelijk.

De installatie en oplevering van uw camerasysteem

De zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs, vooraf gaand van de installatie zal uitvoering met u alles worden door genomen, zoals de locatie van de camera, de manier van installeren en  het afwerken. Het word pas opgehangen als u te vreden bent.

Na de installatie word u camerasysteem opgeleverd, Als eerste installeerd de monteur de gebruikvriendelijke software op uw PC en smartphone, met deze software kunt u het camerasysteem volledig bedienen. Zoals live bekijken van de camera’s, afspelen van de beelden en  het veiligstellen daarvan

Ten slot ontvangt u een aantal sticker’s om kenbaar te maken dat bij u bewakingscamera’s aanwezig zijn. Uw heeft toch liever dat u huis of kantoorpand wordt overgeslagen door eventuele inbrekers.

U bent tevens verplicht om kenbaar te maken dat uw video opnamens maakt.

Vrijblijvend offerte

Offerte zonder verassingen achteraf?

Wilt u goed advies en een offerte afgestemd op uw situatie en wensen? Een offerte waar vooraf goed over is nagedacht. Dus geen verrassingen achteraf? Dat snappen wij als geen ander.

Vrijblijvend offerte

✓ 10 Jaar + ervaring

✓ 20 Medewerkers

✓ Actief in heel NL